14 Ekim 2012 Pazar

Saç Bakımı İçin,Evde Saç Bakımı,Saç Maskesi

Boya yapmaktan ve daha da önemlisi kimyasal açıcılar ile saçlarınızı açmaktan saçlarınız çok fazla yıprandıysa eğer, bu saç maskesi tarifi tam size göre. Üstelik evde yapabilirsiniz, çok kolay bir saç maskesi tarifi. Belki herkesin bildiği bir tariftir ama gerçekten uygularsanız saç kalitenize göre 2-3 uygulamada saçlarınızda büyük değişimi fark edersiniz. Bunun için gerekli olan malzemelerimiz, zeytinyağı,yumurta ve bal.



Öncelikle saç boylarınıza yetecek kadar zeytinyağını bir kaba koyun. 


Daha sonra bir adet yumurta sarısı ekleyin ve çırpın.
En son bir yemek kaşığı balı ekleyin, karıştırın ve saçınıza -özellikle kırılan ve yıpranan saç boylarınıza uygulayın.Daha sonra saçınızı nemli bir havluyla sarın ve en az 1 saat bekletin.
1 saat sonra saçlarınızı ılık veya soğuk suyla bu karışımdan arındırın. Saçlarınızın yumurta kokmasından endişe ediyorsanız,1 adet yumurta sarısı saçta şampuanlanmadan sonra koku bırakmıyor,merak etmeyin :) .
Saçlarınızın şampuanladıktan sonra saç maskesinin saçınızda yarattığı yumuşaklığı ve hacimliği hemen fark edeceksiniz.


Dilerseniz Loreal Elseve ürünlerinden sarı renkli olan şampuanı da kullanabilirsiniz, kendi kendine gerçekten saç yıpranmasına karşı etkili olan bu seri,bu saç maskesinden sonra uygulayınca da birkaç kullanımdan sonra hemen saçınızda onarımı sağlıyor.Denendi ve görüldü.
Bu karışımı haftada bir uygulamanız tavsiye edilir.



Ekim 14, 2012 / by / 2 Comments

2 yorum:

  1. denemeye değer. ben de elseve alacaktım da hangi renk alacağıma bir türlü karar verememiştim bunlardan alayım bari :)

    YanıtlaSil
  2. :) ben lorealin sarı renkli serisinden şampuan ve saç kremini kullanıyorum,kesinlikle çok memnunum,içim rahat bir şekilde tavsiye ederim.üzerinde kırılma karşıtı etki ve saç onarıcı gibi şeyler yazan seri,tam olarak aklımda değilmiş ama :)

    YanıtlaSil