19 Aralık 2012 Çarşamba

Esmerler için Saç Renkleri


Koyu çikolata renkleri esmerlere çok yakışır. Koyu çikolata renkli saçların uçlarını açık kahverengi balyajlar ile saç renginize değişiklik katabilirsiniz.


Eğer esmerseniz, saçınız siyahsa ve saç renginizi değiştirmek istiyorsanız, kahverenginin tonlarını deneyebilirsiniz.


Zengin Çikolata Kahve Saç Rengi 

Jessica Simpson saç rengi
Fergie Çikolata Kahve Saç Rengi
.

Eğer sıcak renkler giydiğinizde iyi görünüyorsanız, sıcak tenlisinizdir ve sıcak renklere yönelmelisiniz. Kırmızımsı koyu kahve, koyu bakır renkler sıcak alt tona sahip kişilere yakışacaktır. Eğer sarılara gitmek istiyorsanız, altın sarılarını düşük volümlerle uygulayabilirsiniz. (Sarı saç her zaman makyaj desteği ister).

Siyah Saç Rengi:

Eğer soğuk alt tona sahipseniz, siyah ve mavi siyahlara yönelebilirsiniz. Siyah saç (koyu saç), esmer teni daha açık gösterir. Teninizin açık renk gözükmesini istiyorsanız, kesinlikle koyu renkler tercih etmelisiniz.

Selena Gomez saç rengi


Çikolata-Vişne Saç Rengi:

Kızıl tonları istiyorsanız, çikolata-vişne rengi sizin için uygun olabilir.

Sarı saç rengi:


Bazı insanlarda esmer ten ve açık saç rengi iyi durabiliyor. Fakat her zaman değil. Bu kombinasyon, saç rengi de koyu olanlarda zor bir aşama ve pek de doğal durmuyor. İyice düşünüp değerlendirdikten  sonra bu  kombinasyonu deneyin

Aralık 19, 2012 / by / 5 Comments

5 yorum:

  1. Eşime bu siteyi kesinlikle önericem. Hayran kalacağından eminim. Başarılar.

    YanıtlaSil
  2. Çok faydalı bir yazı olmuş. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Selamlar... Cok guzel bi site,,, benim ten renkim buğday.... Ama sacimi hangi renke boyayayim bilmiyorum,,,, Beyaz gorunmek istiyorum,,, Bana yardim ede bilirmisiniz? Onceden tewekkurler

    YanıtlaSil