27 Şubat 2013 Çarşamba

Kahverengi Saç Rengi


Saçlarınız uzun ise daha derin ve düz çikolata kahvelerini tercih edebilirsiniz. Ancak kısa ve katlı kesime sahipseniz, daha ışıklı, ışıltılı gölgeli kahverengiler sizin için iyi bir tercih olacaktır.






Kahverengi saç, iddiasız bir saç rengidir. Dikkat çekici ve çarpıcı olmak için ya çok koyu kahverengi ya da çok açık kahverengiler tercih edilir.

Çok koyu kahverengi istiyorsanız, bir kuaföre gidin. Evde kahverengi yapmak isteyip, nerdeyse siyah renk yapmayın saçınızı. Hem saçınıza, hem cebinize yazık.



Angelina Jolie, doğal kahverengi saç üzerine bal ışıltılar yerleştirerek tatlı kahve saç rengini elde ediyor.


Şubat 27, 2013 / by / 8 Comments

8 yorum:

  1. merhaba yazınız çok beğendim beyaz ten saç rengi yazınızıda okudum ve çok beğendim ben saç rengim konusunda sizden yardım rica edicektim normalde siyah saçlı ela-yeşil gözlü beyaz tenliyim yaklaşık bi ay kadar önce saçımı boyattım ama istedim renge hemen gecemedim saçım siyah old. için koyu kahve tonunda ama kızıllık var gibi şuanki saç tonum ben daha açık bi ton ve beni olgun göztermicek bi renk istiyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, yorumunuz için teşekkürler.
    Siyah saçlı olduğunuz için rengini açtığınız zaman saçınızda kızıl yansımalar olacaktır. Doğal görünmeyen sarı saç kişiyi daha olgun gösterir.
    Bu yüzden sizin teninizde sırıtmayan doğal görüneceğiniz açık tonları seçmelisiniz.Solgun beyaz bir tonunuz varsa size 8.1 açık küllü kumral saç rengini başlangıç için önerebilirm.
    Sarıya yakın beyaz bir teniniz varsa altın,bal,dore tonlarını kullanmalısınız.

    YanıtlaSil
  3. yardımınız için teşekkür ederim son halimin old. bi fotoğrafımı yollasam size ona göre daha ayrıntılı bı şeyler önerebilirmisiniz ben karamel ve bal tonları düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Beyaz ten,siyah saç,ela-yeşil göz herkesin, özellikle türk kadınlarının elde etmek istediği bir kombinken, sizin saçınızı değiştirmek istemeniz ilginç :)
    Bal ve karamel tonları da yakışacaktır,beyaz tenlisiniz sonuçta. Ama size tavsiyem saçınızın renginin koyu kalmasıdır.

    YanıtlaSil
  5. tmm cok tesekkur ederım :) sıyah cok sert durdugu ıcın bıraz daha yumussak tonları secmek ıstedım koyu tutucam ama kahve tonlarında :)

    YanıtlaSil
  6. ben beyaz tenli kahverengi gözlüyüm bana hangi renk göz yakışır

    YanıtlaSil
  7. ben beyaz tenli kahverengi gözlüyüm bana hangi saç rengi yakışır

    YanıtlaSil
  8. merhaba benim gozlerim sacim kasim kahverengi ve tenim cok beyaz mesela sacima hareket kazandirmak icin bal isiltili renk kullansam bana nasil yakisir yada beyaz tenli oldugum icin bakir kizil yakisir mi simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil