5 Ekim 2013 Cumartesi

2014 SAÇ RENKLERİ

Saç renginizi değiştirmek istiyorsunuz, ama hangi rengi yapmak istediğinizi bilmiyorsunuz. 2014 yılında trend olan saç renklerine birlikte göz atalım.

PLATİN SAÇ RENGİ:

Çoğu Türk kadınının gıpta ettiği ama bir o kadar da tedirgin ve dikkatli yaklaştığı platin saç rengi... 90larda çok popüler olan bu saç rengi, dünyada tekrar popüler olmaya başlıyor gibi. Cesaretiniz varsa, ve tabii ki çok esmer değilseniz platin saçını denemeye yanaşabilirsiniz. Eğer deneyecekseniz, kırmızı bir ruj ve siyah maskara ile zıtlığı tamamlamanız tavsiye edilir...

Platin saç rengi

ALTIN SARISI SAÇ RENGİ

Altın sarısı saç renginin üstüne açık sarı gölgeli saç son yıllarda moda olduğu gibi 2014 yılında da bir hayli revaçta.Altın sarısı saç rengi ile daha genç bir görünüm için karamel tonlarına ağırlık verebilirsiniz.

Altın sarısı saç rengi

KIZIL SAÇ RENGİ:

Bir zamanlar marjinal saç renkleri arasında olan bakır kızıl, son 10 yılın vazgeçilmez saç renkleri arasında girdi.Asla modası geçmiyor.Pürüzsüz bir beyaz teniniz varsa, bakır kızıl saç rengi ile çok çarpıcı görünürsünüz.

Bakır Kızıl saç rengi


     SİYAH SAÇ RENGİ

Elbetteki  siyah saç renginin modası geçmez. Sert ve gothik görünümü seviyorsanız, siyah saç ile bu görünümü elde edersiniz. Parlak siyah saç, siyah saçı cazip yapan özelliktir.Saç bakımınıza özen göstermelisiniz.

Siyah Saç Rengi


Ekim 05, 2013 / by / 1 Comments

1 yorum:

  1. Beyaz Tenliyim,saçlarım kızıl ama benim aklımda küllü kumral yaptırmak var,sizce yakışır mı? bir de kızıldan küllü kumrala geçiş zor olur mu acaba?

    YanıtlaSil