8 Ağustos 2012 Çarşamba

Beyaz Ten Saç Rengi Vol.2



BEYAZ TEN SAÇ RENGİ VOL.2

Daha önceki yazımda beyaz tenlilere hangi saç renkleri daha fazla yakışır ve beyaz tenli ünlülerin bazılarının hangi saç renkleriyle daha alımlı olduklarını yazmıştım.

Saç rengi tercihinde ten renginin yani cildinizin renginin çok önemli olduğunu hepiniz biliyorsunuz.Bu yazıda birkaç örnek daha vereceğim.
Beyaz ten rengine sahip kadınlar, şanslı kadınlardır.Çünkü her renk tonu yakışır, ancak bazıları daha alımlı gösterdiği gibi, bazı renk tonları da daha soluk gösterir.Biz burada en güzel en alımlı olan örneklere değinelim.
Pembe alt tonu olan beyaz bir cildiniz varsa, uzmanlar kızıl renklerden uzak durmanızı tavsiye ediyor.Çünkü kızıl tonları pembe cilt rengini daha da pembeleştiriyor. Onun yerine daha çok sarı tonlarını tercih edebilirsiniz.
Ünlü oyuncu Evan Rachel Wood, her haliyle güzel olan bir kadın.Ancak daha fazla kızıl unsurlar barındıran saçı ile sarı olan saçını kıyasladığımızda, pembe cilt tonu hakkında bu fikri destekler gibi.






Bana göre, sarı olan saçıyla daha hoş duruyor.Kızıl olan saçı hakikaten de yüzünü daha da kırmızı yapmış.
                                                                Marcia Cross ve Nicole Kidman


 Beyaz tenlisiniz ya, size hemen hemen her renk yakışır diyoruz.Apaçık sarı,platin sarısı,altın sarısı...Yeterki kaşlarınızı da bu renge uygun hale getirin.Uzmanlar, göz renginin de çok önemli olduğunu vurguluyor.Bazı saç renkleri göz renklerini çok fazla ortaya çıkarabilir.Eğer ela gözlüyseniz,açık tenliyseniz,sarı saçlar tam size göre.
Sarı saçı en çok yakıştırdığım kişi Gossip Girl dizisinden Blake Lively.

                                                               BLAKE LIVELY
                                                                           NAOMI WATTS



SCARLET JOHANSONN
Ağustos 08, 2012 / by / 1 Comments

1 yorum:

  1. Benim bembeyaz bi tenim var saçlarım kumral gibi ben seviyorum böle olmayı

    YanıtlaSil