3 Eylül 2017 Pazar

2017 Sonbahar Saç Renkleri

Artık Ağustos ayı bitti, Eylül ayının ilk günlerindeyiz. Yavaş yavaş sıcak havalar bitecek, yerini serin ve biraz da hüzünlü bir atmosfer alacak. Ne yalan söyleyelim, bazılarımız sonbaharın hüznünü içten içe severiz. Battaniye altında kapalı bir havada, elinde kahve ile çok sevilen romantik komedi filmlerinden birini izlemek... Kim sevmez ki... Bu aktivite sonbahar da yapılınca çok hoş olur.

Sonbaharda başka neler mi yapılır? Saçları değiştirmek fena olmaz sanırım. Bazı kadınlar saç renklerini değiştirmekten hiç yana olmazlar. Bazıları ise sürekli saç rengini değiştirir, yeni modeller dener. Eğer siz de saçlarını değiştirmekten yana olanlardan değilseniz, 2017 sonbahar saç renkleri trendlerine göz atmalısınız! Kim bilir belki de aradığınız o saç rengi bu yazıda bir yerlerdedir.

Saçı Düzensiz Boyama


Yeni bir saç boyama tekniği bu ancak henüz Türkçesi yok. (Siz biliyorsanız lütfen yorumlara yazın) "Fluid Hair Painting" tekniği son 1-2 yıldır kullanılmaya başladı.2017 yılında da trend olacağa benziyor.

Bu teknikte saç düz bir masa üzerine yatırılıp, saçın ayrılan bölümleri el ile boyanıyor. El ile serbest bir şekilde boyandığı için, sınır çizgileri olmuyor ve daha doğal bir görünüm elde ediliyor. Tek ton değil çift ton saç rengi sevenler bu tekniği çok sevecek.

Bu tekniğin bir artısı da folyolar ile yapılan balyaj gibi tekniklere oranla daha kısa sürede işlemin bitirilmesi. Kuaförde uzun süre sıkılanlar için birebir.
Sarı Saç Renkleri 2017

Fluid Hair Painting Tekniği


Doğal Sarı Saç Renkleri 2017


Işıl Işıl Saçlar

Hani şu makyaj trendi var, yüzün çıkık yerlerini parlak bir aydınlatıcı ile öne çıkarıyorlar. Aynısını saçlara da yapmak istiyorlar. "Strubing" tekniği saçlara da geliyor.

Yüz şekline göre, saçın bazı kısımlarının aydınlık bazı kısımlarının daha koyu tonlarda bırakıldığı bu teknik, daha estetik ve güzel görünmek için çok faydalı olabilir.

Saç Aydınlatma

Saç Aydınlatma

Canlı Renkler

Canlı renkler zaten ne zaman moda veya trend olmadı ki? Cesaret edin ve istediğiniz bir renge saçınızı boyayın.

Canlı kızıl saç rengi

Rihanna Saç Rengi

Kahverengi Seksiliğin Yeni Adı

Hem de "mantar kahverengi". İnternetten "mushroom brown" adıyla arama yaparsanız, demek istenileni anlayacaksınız. Moda Yazıları'nın 2017 sonbahar-kış saç renklerinde en favori gördüğü trend bu kahverengi saç rengi. Bu küllü renk, cilt alt tonu soğuk olanlarda muhteşem duracaktır.

Kahverengi Saç Regi

Kahverengi Mantar Saç Rengi




Tarçın Kahverengi Saça Karamel Balyaj

Hem beyaz tenlilere hem esmer tenlilere yakışacak bir saç rengi. Ne çok sıkıcı ne çok iddialı. Ayrıca saça doğal bir görünüm de veriyor. Ufak bir sır, bu renkler yaşı daha küçük gösteriyor.

Tarçın Kahverengi Saç Rengi




Eylül 03, 2017 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder