30 Eylül 2017 Cumartesi

2017 TREND ÇANTALAR

Kadınların olmazsa olmazı, en sevdiği aksesuarlardan biri olan, ayrıca çok da faydalı ,iş görür olan çantalar,çantalarımız...

2017 Sonbahar-Kış sezonunda hangi çantalar, nasıl çantalar "trend"miş , görelim,inceleyelim,alalım.

"Statement" Kayışlı Çantalar


Son yıllarda belirli mesajlar içeren, desenli, yazılı, sembollü çantalar trenddi. 2017'de ise çantaların kayışları ve askıları "statement". Birbirinden renkli,desenli,tüylü çantalar için çok havalı görünülebilir.

Fendi Çanta-Fall 2017



Alexander Wang-2017 Fall-Trend Çanta




Küçük Çantalar

Mini mini sevimli mi sevimli çantalar. Beyaz bir tshirt, bir denim , sade "sneaker" ayakkabılar ve minik bir çanta. Ne güzel olurdu. 2017 Sonbahar podyumlarında da minik çantalar epeyce kullanılmış.









İki Çanta Bir Arada


Büyük bir çanta, yanına da küçük bir çanta. Çift çanta 2017 trendi olabilecek mi bilemiyoruz. Ancak podyumlarda sıkça karşımıza çıkıyor. Gündelik hayatta kullanılacak mı kullanılmayacak mı onu zaman gösterecek. Ama büyük bir çantaya ek olarak asılan minik bir cüzdan görünümlü çanta ile şık ve ilgi çekici durabilirsiniz.





Clutch Çantalar

Clutch çantalar 2011-2012 yıllarında çok modaydı. Daha sonra biraz modası geçmişti. Ancak bu sonbahar-kış yine moda! Çantalarını elleriyle taşımayı çok seven hanımlar yine çok mutlu olacak. Yeni yeni çantalar almaya koşun :)





Timsah Derisi Çantalar

Kokoş hanımlar müjde. Timsah derisi çantalar 2017 podyumlarında boy gösterdi. Ama tabii ki suni timsah derisi görünümlü çantalardan bahsediyoruz.

Parlak, gizemli,çarpıcı timsah derisi çantalardan bir tane gardrobunuzda bulunsun. Akşamları şık davetlerde oldukça kullanışlı olabilir.



Eylül 30, 2017 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder