15 Aralık 2012 Cumartesi

Saç Modelleri 2013

2013  saç modası modacılar tarafından az çok şekillendi. Birçok kadın da kendine yeni bir saç modeli arıyor. Yeni bir saç modeli tercih ederken, kişisel zevklerinizi, günlük yaşamınız uygunluğunu göz ardı etmemeniz gerekir. Kullanımı sizin için kolay olmalıdır. Ya da her zaman şekil verme ile uğraşmaktan hoşlanıyorsanız, birçok model tercih edebilirsiniz.



Kahkül

Öncelikle, kahkül kesimi yine moda. Kahkülün modası hakikaten kolay geçmeyeceğe benziyor. Yüz şeklinize uygunsa, size cok farklı hava verebilir. Geniş bir alnınız varsa zaten, tercih etmeniz gereken bir model kahküllü saç. Dar,küçük bir alnınız varsa kaçınınız efendim.


Saçlarınızı Yandan Ayırın

2013 saç modalarından biri de benim en favori model olacağını düşündüğüm "yandan ayrılmış saçlar".
Rihanna gibi ünlülerin başını çektiği, saçları yandan ayırma akımı mevcut. Kadınlara ayrı bir hava veriyor bu saç şekli. Ayırın yandan saçları.



Dalgalı Saç

Dalgalı saçın da modası hiçbir zaman geçmiyor. Doğal olan bir saç modeli zaten, doğal olanın modası geçmez. Kimilerine çok yakışıyor. Bazen vahşi bir hava veriyor. Güzel de oluyor.

Ortadan Ayrılmış Saçlar

Saçınızı yandan ayırın dedik de, her zaman yandan ayrılınca insan bi sıkılır. Bazen ortadan da ayırmak fena olmaz. 2013 yılında saç trendi arasında da yer almış zaten.

Ombre Saç

Son yıllarda feci moda olan ombre saç, yani krepe balyaj dediğimiz teknik. Dipler koyu, uçlara doğru açılıyor. Ben çok doğal çok fena güzel buluyorum bu fikri. Ama aşırı ton ayrımı yapanlarda var, dipler çok koyu uçlar çok açık. Heh işte o stilin modasının yakın zamanda geçeceğine inanıyorum. Ama ufak tonlarda farklılık zaten hep olan bir şeydi. 2013'te yine modaymış. Daha da yayılacağını düşünüyordum zaten.


Renkli Saçlar

Son olarak da türkçe karşılığını bilemediğim "dipped dyed hair" var. Yani saç uçlarını bir boya kabına daldırmışsınız gibi düşünün. Ya da saç uçlarınızı renkli tebeşirlerle boyayın.Bu "dipped dyed" tekniği efendim.
Son yıllarda punk akımına bir dönüş olduğu bir gerçek. Ancak kısa bir süre sonra modasının geçeceği aşikar.  İşinde gücünde bir kadının bu saçlarla gezmesi biraz zor. Parti saçı olabilir. 2013'te bu da modaymış.

dipped dye saç








Aralık 15, 2012 / by / 1 Comments

1 yorum:

  1. Çok güzel modeller. Herkes kendine yakışanı yapacaktır tabi :)

    YanıtlaSil